Сталося

2301 0

Ми у соцмережах:

Сталося

З ножовим пораненням у живіт швидка допомога забрала о третій годині ночі 1 січня від ялинки з майдану Незалежності у Рівному 17-річного Михайла ::: Випала з третього поверху ::: Збив електроопору ::: Вилучили автомати...

Вдарили ножем у живіт З ножовим пораненням у живіт швидка допомога забрала о третій годині ночі 1 січня від ялинки з майдану Незалежності у Рівному 17-річного Михайла. Поранення виявилось непроникаючим. Міліція з’ясувала, що юнак отримав його під час сварки з п’яними друзями, з якими разом відзначав новорічне свято.

Випала з третього поверху Ця пригода сталась у будинку №2, що на вулиці Шухевича у Рівному. У новорічну ніч 22-річна жінка, яка з якихось причин втікала від свого співмешканця, випала з балкона третього поверху. Потерпілу швидка допомога відвезла у лікарню, її стан тяжкий.

Збив електроопору 30 грудня близько сьомої ранку на вулиці Чорновола у Рівному водій автомобіля ВАЗ-21150 Володимир Г. їхав із вулиці Степана Бандери у напрямку Басівкутської. Навпроти будинку №74 він невибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації, не впорався з керуванням і наїхав на електроопору та рекламний щит. Швидка допомога забрала потерпілого, який отримав перелом кісток носа, в міську лікарню. А електроопора так і залишилась лежати поблизу дороги.

Вилучили автомати Начальник відділення Державної служби боротьби з економічними злочинами Дубенського МРВ УМВС Олександр Божок повідомив, що працівники підрозділу за останні декілька днів припинили діяльність двох розважальних клубів в Дубні, з яких вилучили шістнадцять ігрових автоматів загальною вартістю 64 тисячі гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також