Старший сержант повернувся на поліцейську станцію п`яним, без зброї і вчинив конфлікт

2660 0

Ми у соцмережах:

Старший сержант повернувся на поліцейську станцію п`яним,  без зброї і вчинив конфлікт

До поліцейського Олексія Хомича з Зарічного чотири рази застосовувалися дисциплінарні стягнення, в тому числі — звільнення із органів поліції у 2017 році, однак суд поновив його на службі. У 2018 році атестаційна комісія ГУНП в Рівненській області прийняла рішення про звільнення його із лав поліції через службову невідповідність, яке він оскаржив. Місяць тому, 27 травня, суд поновив його на посаді поліцейського сектору реагування патрульної поліції. Він став працювати у Здолбунівському районі.

Вчора,  24 червня, цей 27-річний старший сержант поліції самовільно залишив місце несення служби – поліцейську станцію у Володимирецькому районі, а коли повернувся назад, то вже перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він був без спецзасобів і табельної зброї та вчинив конфлікт із колегою, чим допустив грубе порушення дисципліни. Колеги їх знайшли згодом там, де він їх забув. Цей факт грубого порушення дисципліни поліцейським групи реагування виявили працівники відділу інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Рівненській області. Працівники інспекції із особового складу поліції області проводять службову перевірку. Для прийняття процесуального рішення за цим фактом поінформовано Державне бюро розслідувань.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив, що питання поведінки поліцейських на службі та поза нею перебуває на особливому контролі у керівництва поліції. Керівникам територіальних і структурних підрозділів ГУНП в Рівненській області постійно наголошується на здійсненні належного контролю за особовим складом і неухильному дотриманні підлеглими дисципліни. Чи звільнять старшого сержанта знову з поліції, поки що невідомо.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також