Старший соддат з Корця загинув за 11 днів до свого дня народження

1128 0

Ми у соцмережах:

Старший соддат з Корця загинув за 11 днів до свого дня народження

У бою на сході...

Про загибель воїна повідомили у Корецькій міській раді:

 - 17 серпня на донецькому напрямку, під час штурмових дій поблизу населеного пункту Соледар, загинув наш земляк, старший солдат, житель м. Корець, ПАВЛОВСЬКИЙ Вадим Васильович, 06.09.1999 р.н. Кляті окупанти понівечили ще одного сина України. Юний хлопчина не встиг створити сім’ю, продовжити свій рід чи побудувати успішну кар’єру, але встиг дати відсіч ворогу. Він загинув за 11 днів до свого дня народження. Непрохана війна російських мерзотників позбавила Вадима шансу зустріти його в колі друзів та родини, адже він пішов захищати наш рідний край і пав у цій битві смертю хоробрих.

Вічний спокій душі та вічна слава Герою України! Вічне пекло тим, хто вбиває наших воїнів та мирних людей! Доземний уклін мамі та родині Вадима… Вся Україна Вам дякує за сина, за його виховання та його неземний подвиг!

ГЕРОЇ не вмирають, вони стають частиною кожного з нас, нашого життя, історії, майбутнього і минулого. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій у світлі Господньому. Козаки, прийміть його як свого, бо загинув він за Україну…


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також