Старший тренер юнацької команди «Вереса» розчарований нічиєю з львів'янами

564 0

Ми у соцмережах:

Старший тренер юнацької команди «Вереса» розчарований нічиєю з львів'янами

У дуже емоційному матчі юнацька команда народного клубу Верес зіграла унічию із львівським Рухом. Верес U19 - Рух U19 - 1:1

У турнірній таблиці юнацького чемпіонату Української Прем'єр-ліги суперників розділяли десять очок, втім протистояння Вереса та Руха у Рівному вийшло надемоційним.

Верес зумів забити швидкий м'яч. Ігор Ромасюк лівим флангом зі своєї половини поля вирізав передачу на хід Ренату Дубовику. Той не став приймати м'яча, а в дотик і несподівано для суперників віддав далі на Павла Багрія. Одинадцятий номер рівнян зробив ще кілька кроків і точно пробив у ближній кут - 1:0.

Гості відігралися на старті другого тайму. Михайло Протасевич не зумів як слід винести м'яча подалі, перериваючи навісну передачу з правого флангу. Цим скористався Святослав Боцьків. Він першим опинився на підборі і точно пробив повз Михайла Кулика - 1:1.

Вирвати перемогу господарі могли у компенсований до основного час. Ігор Вороб'як здійснив рейд правим флангом зі зміщенням у центр і пробив. Його удар заблокували захисники. М'яч зрикошетив до Ігоря Ільчука - добивання парирував голкіпер команди гостей Маркіян Бакус. Нічия - 1:1. 

Старший тренер команди Верес U19 Олег Шандрук поділився емоціями від нічийного поєдинку із львівським Рухом.

- Я розчарований результатом. Думаю, команда також. Не вважаю цю нічию хорошим результатом. Чому? Тому, що ми вже готові грати на одному рівні з такими суперниками і обігрувати їх. При всій повазі до суперника, який грає в Юнацькій Лізі чемпіонів УЄФА, але ми сьогодні і ментально, і фізично, і тактично на рівних протистояли Руху. По грі було помітно, що ми дуже хотіли перемогти, створювали хороші шанси. Не реалізували два чудових моменти наприкінці гри.

Швидкий гол - це завжди додатковий тиск на ворота суперників. Тому ми завжди намагаємося агресивно розпочати гру. Це наша ідея і наша ігрова філософія.

Ми також намагаємося грати швидко, грати у пас. Це велика робота на тренуваннях. Ми багато працюємо над організацією атак, над переходом з оборони в атаку.

Щодо Дмитра Годі, який повернувся із розташування юнацької збірної України - ми завжди розраховуємо на нього. Це перспективний гравець. Думаю, на нього розраховують і в першій команді. Якщо він працюватиме над собою і далі, особливо в грі без м'яча, в грі в обороні - він і далі прогресуватиме.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також