Стартував чемпіонат з флаг-футболу

1121 0

Ми у соцмережах:

Стартував чемпіонат з флаг-футболу

Відкритий чемпіонат Рівного з флаг-футболу стартував на стадіоні школи №13. У першому турі там змагалося три команди — «Монархи» та «Монархи U-17» (Рівне), а також «Білки» (Луцьк). У підсумку дві перемоги здобули юнаки «Монархів».

Флаг-футбол — це спрощена версія американського футболу. Команди грають п’ять на п’ять без шоломів та каркасів з прапорцями на поясі.

— Загалом у чемпіонаті бере участь шість команд: три з Рівного, дві зі Здолбунова та одна з Луцька, — розповідає очільник Федерації американського футболу Рівного Сергій Грицак. — Заплановано десять турів, які проходитимуть на стадіонах різних шкіл, адже головна мета — це популяризація американського футболу у Рівному. Так, наступний тур відбудеться цих вихідних у школі №14. Після цього у середині червня чотири найсильніші команди зустрінуться у суперфіналі на мототреці.

— Чи планується участь наших команд у всеукраїнських змаганнях з американського футболу?

— У серпні плануємо провести у Рівному всеукраїнський турнір сім на сім. А от у чемпіонаті України участі не братимемо. Можливо, восени заявимося на Кубок України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також