Статеві інфекції: вчасно виявити, назавжди вилікувати

1824 0

Ми у соцмережах:

Статеві інфекції: вчасно виявити, назавжди вилікувати

За даними МОЗ України, щороку фіксується до 400 тисяч нових випадків захворювань на інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ). Ці інфекції не мають приналежності до певної вікової чи статевої групи та соціального статусу.

Тетяна Ушко
Тетяна Ушко
За даними МОЗ України, щороку фіксується до 400 тисяч нових випадків захворювань на інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ). Ці інфекції не мають приналежності до певної вікової чи статевої групи та соціального статусу. ІПСШ є захворюваннями, які передаються в результаті незахищеного статевого акту. В середньому за один акт можна «підхопити» до трьох десятків збудників інфекцій, найчастіше це уреаплазми, хламідії, гонококи і трихомонади. І більш уразливий до таких інфекцій жіночий організм — небезпека в тому, що при тяжкому перебігу інфекційного захворювання для жінки це може обернутися навіть безпліддям. Ось як коментує цю проблему лікар-гінеколог МЦ «Оксфорд Медікал Рівне» Тетяна Ушко: — Безсимптомний перебіг цих хвороб — найпідступніша їхня особливість. Жінки у більшості і не здогадуються про своє захворювання, допоки до вже існуючої прихованої інфекції не додається ще одна або декілька. З'являються симптоми — печіння, свербіж, відчуття дискомфорту, і тоді вже жінка звертається до лікаря. Проявитись інфекціям допомагають і будь-які інші зміни, наприклад, вагітність. Зазвичай більшість інфікованих не поспішають звертатися до лікарів, а намагаються лікуватися самостійно. Звернення до лікаря завжди було делікатною темою, яку неохоче обговорюють, тільки ускладнюючи собі цим життя, адже вчасна діагностика та виявлення інфекції значно скоротить період лікування та витрати на нього, не кажучи вже про психічний дискомфорт. Проте є медичні заклади, де можна без черги й анонімно здати аналізи, прийти на прийом до лікаря та отримати лікування. — Ці послуги та багато інших, — розповідає лікар-гінеколог Тетяна Ушко, — може запропонувати наш медичний центр «Оксфорд Медікал Рівне». У нас діє попередній запис на час, який влаштовує перш за все вас, анонімність і конфіденційність як на прийомі в лікаря, так і при здачі аналізів. Вам також запропонують варіанти схем лікування на вибір. Лікарі, що ведуть прийом, досвідчені, а медикаменти сертифіковані. Ми можемо запропонувати види діагностики інфекцій на вибір:
  • шляхом взяття венозної крові;
  • мазок у відповідне середовище (бакпосів).
Занадто високий рівень заражень ІПСШ свідчить про те, що це одна з тих проблем в медицині, де стандартна система лікування в медичних закладах бажає бути на вищому рівні. Зателефонувавши до Медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне», ви можете записатися на прийом до лікаря-гінеколога у зручний для вас час. Вам буде призначено найбільш дієвий та безпечний метод лікування, що ґрунтується на результатах огляду та аналізів. Не зволікайте, потурбуйтесь про своє здоров'я вже зараз! Запис на прийом до лікаря:
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також