Став відомий перший суперник чоловічої БК “Рівне” у Чемпіонаті України

1016 0

Ми у соцмережах:

Став відомий перший суперник чоловічої БК “Рівне” у Чемпіонаті України

Перші матчі у новому Чемпіонаті України у Вищій лізі чоловіча команда БК “Рівне” зіграє на власному майданчику проти дебютанта змагань БК “Житомир”

 

 

Ігри відбудуться 12 та 13 жовтня у Спорткомплексі “ДЮСШ-4”. Про це повідомив спортивний директор клубу Андрій Матусевич та додав, що орієнтовний початок поєдинків о 17:00 та 13:00 відповідно.
Це єдина остаточна інформація, щодо розкладу матчів у Вищій лізі. Затверджені календарі змагань, в тому числі і жіночої Суперліги, де також виступає БК “Рівне”, очікують з Федерації баскетболу з дня на день.
Як ми вже повідомляли, у ФБУ вирішили відмовитися від “другого” етапу змагань, але розширити плей-оф. Як і раніше буде дві групи умовно “Схід” та “Захід”. Там суперники зіграють між собою кожен з кожним в чотири кола спареними турами, а потім, замість другого етапу, як це було в сезоні 18-19, відразу буде плей-офф, в якому візьмуть участь по кращих вісім команд з обох зон, які сформують сітку з 1/8 фіналу (1-8, 2-7, 3-6, 4-5 і так далі).
БК “Житомир” в цьому сезоні буде дебютувати у Вищій лізі Чемпіонату України, минулого сезону команда виборола срібні медалі Першої ліги, поступившись у фінальній серії “ДіДіБао” з Кам’янець-Подільського. Відзначимо, що в складі першого суперника БК “Рівне” є гравець Юрій Горенков зі зростом 215 см., який колись захищав кольори рівненського клубу.
Щодо БК “Рівне”, який минулого сезону завершив чемпіонат виборовши срібні медалі, то склад команди зазнав суттєвих змін. В цьогорічних змаганнях тренери розраховують в основному на перевірених місцевих виконавців та молодих вихованців рівненської школи баскетболу, які мають набиратися досвіду та рости як професійні гравці.
Нагадаємо, що наприкінці жовтня чоловіча команда БК “Рівне” зіграє дві гри з командою Суперліги БК “Одеса”, але це будуть матчі Кубку України.
Вже цієї п’ятниці, 20 вересня, в Чемпіонаті України у Суперлізі стартує жіноча команда БК “Рівне”. Свій перший матч рівнянки проведуть у столиці проти діючого віце-чемпіона та одного з фаворитів цього сезону “Київ-Баскет”. Гра точно відбудеться у Палаці Спорту, час початку поки узгоджується. Зазначимо, що відразу після ігор жіночих команд відбудеться матч Ліги Чемпіонів серед чоловіків, в якому “Київ-Баскет” прийматиме австрійський “Капфенберг”.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також