Стихія наробила лиха у Дубровицькому районі

5471 0

Ми у соцмережах:

Стихія наробила лиха у Дубровицькому районі

Найбільше потерпіло від дощу та поривів вітру село Орв'яниця, адже постраждало близько тридцяти будинків місцевих мешканців. Завдано різного ступеня шкоди: порозкривало дахи, зірвавши шифер, зруйнувало на деяких будівлях франтони. Грозою було пошкоджено лінію електропередач та одну з трансформаторних підстанцій.

Продовжуються відновлювальні роботи по ліквідації результату вчорашнього буревію в населених пунктах району.

Немало збитків зазнало і село Селець, теж звірваний шифер з покрівель не одного будинку та з адміністративної будівлі сільської ради, повалені дерева та пошкоджено лінії електропередачі. Внаслідок стихійного лиха знеструмлено багато населених пунктів району.

Голова Дубровицької райдержадміністрації миттєво оцінив наслідки стихії в районі та одразу прибув до села Орв'яниця, звідки і координував до пізньої ночі роботу усіх служб,  причетних до відновлення життєдіяльності району. Не стояли осторонь і Соломіївський сільський голова Олег Білотіл, підприємець Андрій Кулик та небайдужі мешканці села та допомагали врегулювати ситуацію.

Оперативно долучилися до ліквідації стихійного лиха рятувальна служба району, яка, зокрема, займалася і гасінням пожежі, що виникла внаслідок потрапляння блискавки у господаврську будівлю та районний відділ поліції, працівники якого забезпечували безпечний рух транспорту по автодорозі.

Треба належне віддати керівництву та працівникам Дубровицького РЕМу, які зразу ж включилися в роботу по відновленню електропостачання. З пізньої ночі бригади електриків працювали,  щоби відновити порвані проводи та звільнити від них похилені опори, а паралельно енергетики працювали і в інших населених пунктах, де було теж пошкоджено ЛЕП, зокрема, в місті Дубровиця.

Наразі відновлювальні роботи по ліквідації наслідків буревію продовжуються, електропостачання до населених пунктів майже відновлено. Увесь процес цих робіт в Дубровицькому районі постійно тримається на контролі у голови райдержадміністрації Олександра Гузича, повідомляє пресслужба Дубровицької РДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також