Стильні туфлі 2020: актуальні тренди

1743 0

Ми у соцмережах:

Стильні туфлі 2020: актуальні тренди

Існує універсальна жіноче взуття для міжсезоння – туфлі. Різновидів їх існує безліч. Про новинки сезону осінь-2020 поговоримо далі.

На модних показах ми спостерігаємо найрізноманітніші моделі: і класичні туфлі на підборах, і оригінальні Мері Джейн, і закриті туфлі-ботильйони. Практичнішими варіантами дизайнери нас також не обділили: актуальними будуть комфортні туфлі-лофери, милі балетки і маскулінні оксфорди.

При виборі підходящої пари взуття враховуйте найпопулярніші тенденції майбутнього сезону.

Геометрія + товста підошва

Модні туфлі мають геометричні форми, квадратний ніс і навіть квадратний каблук. До слова, форми підборів представлені у всьому своєму розмаїтті: скошені, чарочки, товсті, фігурні, клиновидні, конусоподібні. Поряд з квадратним залишається актуальним і вузький мис.

Тренд на товсті підошви і рифлені платформи дозволить додати правильну дозу брутальності жіночним образам.

Стильні туфлі 2020: актуальні тренди

Яскраві кольори + сміливі принти

Модні туфлі поточного сезону мають металевий (золоту, срібну, бронзову) колір. Також популярне пастельне або яскраве забарвлення. Йдеться про неонові кольори від жовтого до помаранчевого і зеленого.

Також широко використовуються анімалістичні або рослинні принти. Написи, горох, гусяча лапка, клітина всі незвичні забарвлення вітаються.

Декоративні фішки сезону

Актуальним вважається поєднання різних матеріалів: наприклад, шкіри або замші з пластиком, металізованими деталями, плетеними елементами, силіконовими вставками.

Популярним декором є шнурівка, ремені, пряжки. Особливе місце займає ланцюжок, без якого не обійшовся жоден модний показ. Ці деталі виконують не тільки декоративну функцію, але і фіксуючу. Такі елементи прикрашають як вечірнє взуття, так і балетки, туфлі-човники.

Фішки сезону: вирізи, прозорі вставки, пір'я, квіти, банти, пряжки.

Не варто забувати про аксесуари необхідну складову стильного образу. У новій колекції online-store Міратон представлений широкий асортимент сумок, які зараз можна придбати зі знижкою до 30%.

На сьогоднішній день мережа фешн-маркет Miraton налічує 14 магазинів у 5 містах України, також до ваших послуг шопінг в інтернет-магазині. Асортимент нараховує понад 2000 позицій і постійно оновлюється. Взуття, представлене тут, проведена із застосуванням інноваційних технологій, відповідає максимально високим стандартам якості і є втіленням комфорту. А зараз знижки на все взуття та сумки до - 70%. Купуйте саме зараз за вигідними цінами. Створюйте стильні образи разом з МІРАТОН.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також