Стильні образи першої леді України (ФОТО)

1509 0

Ми у соцмережах:

Стильні образи першої леді України (ФОТО)

Вчора дружині президента України Олені Зеленській виповнилося 43 роки.

«ТСН» підготувала найефектніші її виходи за минулий рік.

Перша леді має прекрасне почуття стилю. Вона завжди ретельно підбирає для себе стильні красиві аутфіти.
На церемонії нагородження переможців Ігор Нескорених 2.0 Олена продемонструвала яскравий образ у червоному костюмі, який складався з елегантного жакета і штанів-палацо, і білому топі.

Шию вона прикрасила золотим ланцюжком, а вуха – золотими сережками-цвяшками. Волосся дружини президента було гарно укладене в локони, а на обличчі був макіяж із кораловою помадою.

Екскурсію для дітей Маріїнським палацом пані Зеленська провела у стильному білосніжному вбранні, яке складалося із сукні-футляру і приталеного жакету. Костюм чудово сидів на її стрункій фігурі. До нього Олена підібрала чорні туфлі на шпильці. Волосся вона зібрала в елегантний пучок. А на обличчі була захисна маска.

 

Виставку робіт аргентинських фотохудожниць "Аргентина очима жінок-мисткинь" перша леді відвідала у костюмі кольору кемел, який складався з жакету вільного крою і штанів-палацо, лавандовій водолазці і чорних лакованих туфлях на шпильці. До жакету була прикріплена брошка з перлів.

Для зустрічі у Маріїнському палаці з президентом Польщі Анджеєм Дудою та його дружиною Агатою Корнхаузер-Дудою Зеленська обрала білосніжний костюм, який складався з елегантного жакета і штанів-палацо, і смарагдову блузку з краваткою-бантом. Вбрання вона доповнила гостроносими туфлями.

Пані Зеленська обожнює білий колір, тому для зустрічі з герцогом Кембриджським Вільямом і його дружиною герцогинею Кембриджською Кетрін в Букінгемському палаці вона обрала саме цей колір. Перша леді була одягнена у білий жакет з тонким ремінцем на талії і спідницю довжини міді, яку поєднала зі шкіряними чорними човниками. У неї було красиве укладання хвилями і макіяж в природних відтінках.

Олена у діловому аутфіті зустрілася з членкинею Палати лордів британського парламенту та спеціальною посланницею з питань освіти дівчат - баронесою Ліз Саг. На Зеленській був штанний костюм винного кольору, який вона поєднала зі світлим топом і чорними гостроносими туфлями.Волосся Олени було укладене у локони, а на обличчі був ніжний макіяж.

До Музею історії мистецтв у Відні, де відбулася презентація українськомовного аудіогіда, дружина президента прийшла у стильному діловому костюмі верблюжого кольору, який складався з жакета оверсайз і широких штанів зі стрілками. Свій лук вона скомбінувала із топом в тон та білими туфлями.Волосся першої леді було укладене на боковий проділ, на обличчі була чорна захисна маска, а на шиї – золотий ланцюг.

На відкритті тематичної виставки "Річ у тім…", присвяченій проблемі домашнього насильства, Олена з'явилася у блакитному пальті з поясом та чорних чоботях на стійких підборах. Її волосся було укладене у зачіску з локонами, очі підкреслені чорним олівцем, а вуха прикрашені сережками-пусетами. На обличчя Зеленська одягла чорну маску.

На зустрічі із першою леді Туреччини пані Зеленська постала у сукні-футлярі синього кольору з асиметричним вирізом від українського бренду SIX. Талію вона підкреслила чорним шкіряним ремінцем із лаконічною пряжкою. Також на Олені були лаковані туфлі-човники і золоті сережки. Доповнила цей образ елегантна зачіска.

Жіночкий лук перша леді продемонструвала на засіданні комісії з питань координації взаємодії органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у межах "Партнерства Біарріц". Вона постала там в чорній обтислій сукні з чорною квітковою вишивкою. У вбранні був цікавий виріз, який злегка відкрив тендітні плечі першої леді. Олена мала дуже елегантний вигляд.

І бонусом хочемо показати вам ефектний ретрообраз пані Зеленської, який нам дуже сподобався. На щорічній нараді послів перша леді постала у жакеті шоколадного кольору та білій плісованій блузкі з цікавою деталлю – таким самим білим плісованим бантом з чорною облямівкою, який вона зав'язала на шиї.

Дружині президента зробили елегантну зачіску з прикореневим об'ємом, випустивши спереду пасма, та макіяж у стилі 90-х. Її губи були нафарбовані коричневою помадою, яка була справжнім хітом у 90-х, а нині мода на неї повернулася. Очі підвели чорним олівцем. У вухах були красиві золоті сережки.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також