Стильні жіночі кеди: який бренд обрати?

635 0

Ми у соцмережах:

Стильні жіночі кеди: який бренд обрати?

Жіночі кеди є універсальним взуттям, яке дозволяє створювати модні образи і при цьому почуватися комфортно. Сьогодні в магазинах представлена величезна кількість брендів, які випускають кеди різних стилів та кольорів.

Якщо Ви замислюєтеся про купівлею якісних жіночих кед, але не знаєте, який бренд вибрати, то наша стаття допоможе Вам зробити правильний вибір.

Взуття модного будинку Dolce&Gabbana

Жіночі кеди Дольче Габбана поєднують стильний дизайн, високу якість та комфорт. Бренд відомий своїми модними колекціями, і кеди не є винятком.

Виробник пропонує широкий асортимент: від класичних білих до яскравих та незвичайних моделей. Найбільшою популярністю користується модель Portofino.

Названо кеди на честь відомого курортного міста на Лігурійському узбережжі Італії. Взуття має мінімалістичний дизайн, прикрашене логотипом бренду. Моделі виготовляють із якісної матової або лакової шкіри, вони доступні у широкій розмірній сітці. У колекціях модного будинку можна вибрати:

  • однотонні кеди класичних кольорів;
  • моделі, що поєднують комбінацію білої та чорної шкіри;
  • кеди із яскравими принтами, аплікаціями, декоративними вставками.

Взуття відмінно поєднується з теплим, весняним одягом із довгими рукавами та легким літнім гардеробом.

Також в онлайн та офлайн магазинах представлені моделі.

  • Sorrento – взуття названо на честь міста на Амальфійському узбережжі, має яскравий дизайн, часто прикрашено принтами, вишивкою, емблемою бренду;
  • Super Queen – кеди мають незвичайний дизайн, який включає широку підошву;
  • NS1 – під час створення лінійки взуття дизайнери експериментували з палітрою відтінків, і покупці можуть вибрати моделі насичених яскравих кольорів, які відтіняють деталі класичних кольорів: сірого, синього, коричневого тону.

Кожна модель Dolce&Gabbana має свій унікальний дизайн, виготовляється із високоякісних матеріалів, має гарну амортизацію, що забезпечує комфорт при носінні. Це ідеальний вибір для тих, хто бажає виглядати модною і відчувати комфорт у будь-якій ситуації.

Бренд Saint Laurent

У колекціях Saint Laurent представлені брендові кеди жіночі, які відрізняються стильним дизайном та високою якістю матеріалів. У лінійці модного будинку можна вибрати класичні моделі та незвичайні варіанти з яскравими принтами та декоративними елементами.

Однією з найпопулярніших моделей є кеди SL/06 Court Classic, які характеризуються:

  • мінімалістичним дизайном;
  • якісними матеріалами;
  • широкою палітрою кольорів.

Також модниці можуть придбати моделі Saint Laurent на високій платформі. Взуття дуже зручне для повсякденного носіння, дозволить створювати ефектні образи в стилі кежуал.

Залежно від уподобань та сезону, в магазинах представлені кеди Saint Laurent із натуральної шкіри, замші, текстилю. При створенні моделей особлива увага приділяється деталям: металевим пластинам з логотипом, які надають кедам відомий стиль Saint Laurent.

Брендове взуття Balmain

Французький модний будинок відомий елегантним та розкішним стилем. Кеди Balmain – це стильні та сучасні моделі з унікальним дизайном. Вирушаючи на шопінг можна вибрати кеди з логотипом Balmain, які ідеально поєднуються з джинсами та верхнім весняним одягом: куртками, жилетами, ветровками.

Текстильні моделі з яскравим принтом та логотипом відмінно підійдуть для створення яскравого та неповторного літнього образу.

Кеди з хутряними елементами виконані з якісної замші, ідеальні для створення затишного образу в холодну пору року.

Це далеко не остаточний перелік брендів, що пропонують стильні жіночі кеди. Кожен виробник пропонує колекцію моделей та дозволить вибрати взуття для повсякденного носіння і для особливих подій. А носити брендові кеди – це зручно, практично та модно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також