Стильно та тепло: ідеї для модних образів цієї зими

579 0

Ми у соцмережах:

Стильно та тепло: ідеї для модних образів цієї зими

Світ жіночих светрів — який він?

Що може бути кращим в холодну пору року, ніж затишний светр — м’який, теплий та невагомо-пухкий? 

Жіночі светри — це те, без чого не обходиться гардероб жодної модниці. Вони актуальні завжди і незмінно виходять на подіум саме з настанням осінньо-зимової прохолоди. 

Цього сезону в моді поєднання різних текстур та геометричних візерунків. Вибирайте светри з округлими горловинками та довгими, широкими рукавами, які виглядають, ніби ви взяли їх «на виріст». Не бійтеся експериментувати з кольорами: від спокійних, пастельних відтінків і до яскравих — усе згодиться, головне вдало скомпонувати лук з «низом» та взуттям.

«Зручно, тепло і стильно» — це про штани для холодної погоди

Які штани цього сезону в моді? Виглядати стильно і не труситись від холоду — завдання номер один, то ж не дивно, що на піку популярності опинились штани карго жіночі та чоловічі моделі відрізняються хіба що специфікою крою під різні типи фігур. 

Штани карго — це стильний та функціональний елемент гардероба, який вже кілька років поспіль не поступається популярним джинсам та традиційним брюкам. Особливість карго полягає в їхньому практичному дизайні, який взятий із військової моди — багато зручних кишень, комфортна посадка та стяжка чи широка гумка по низу штанин.

Що гарно поєднується з карго? Перевірте свій гардероб, там точно є щось з цього переліку:

  • Яскраві футболки або світшоти — створіть комфортний контраст. Штани карго часто мають більш «робочий» вигляд, а улюблена футболка чи світшот додадуть контрасту та зроблять образ стильним та крутим. Вибирайте базові кольори, такі як чорний, білий чи сірий для створення збалансованого образу. Або ж спробуйте принтований верх — експериментуйте!
  • Короткі топи — для легких та модних жіночих образів. Зробіть акцент на талії — підійдуть як бавовняні топи, так і короткі светри. 
  • Обтислі топи та масивні кросівки — для підкреслення спортивного характеру штанів карго. Цей варіант луку створить стильний образ, ідеальний дл

Пуховик взимку: найкращий спосіб зігрітися зі смаком

Пуховики жіночі та чоловічі залишаються в ТОПі верхнього одягу за холодної погоди. Цього сезону вони представлені у різноманітних стилях та кольорах. 

Однак особливу увагу привертають пухкі, об’ємні моделі з великим капюшоном, які надають образу загадкової недбалості та елегантності водночас: 

  • Оверсайз завжди на часі. Пуховики великого розміру та з легким об’ємним наповненням залишаються в тренді. 
  • Яскраві кольори та принти. Пуховики у яскравих кольорах або зі сміливими принтами — це популярний вибір молоді. Такий образ дозволяє виражати індивідуальність та створювати виразний стиль.
  • Екологічно чисті матеріали. Тренд «екологічності» зачепив світ моди на всі 100% — пуховики, виготовлені з екологічно чистих матеріалів або з перероблених ресурсів — це тенденція, яка дуже цінується.

Неймовірно практичні та стильні, пуховики — це не лише тепло, але й модно, навіть якщо на вулиці тріщить мороз чи гуляє пронизливий вітер.

У зимовому гардеробі кожного, хто слідкує за модою, повинні бути представлені найкращі тренди цього сезону. Проте, чи обираєте ви великі светри, пуховики з капюшоном чи популярного крою штани, головне — поєднувати зручність та стиль. Експериментуйте, творіть свій унікальний образ, і хай ця зима буде для вас часом яскравих та теплих модних вражень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також