Сто тисяч людей в Африці молилися за Україну

755 0

Ми у соцмережах:

Сто тисяч людей в Африці молилися за Україну

Міжнародна місія "Христос Є відповідь" в Ефіопії в місті Ділла провела чотириденний крусейд, на якому пастор проповідував про спасіння в Ісусі Христі, про прощення гріхів, зцілення від хвороб.

До слова, це вже четвертий крусейд за останні 2 роки, три з яких – стотисячні. На ньому директор місії "Христос є відповідь" Тарас Сень, пастор з Рівненщини,  проповідував про спасіння в Ісусі Христі, про прощення гріхів, зцілення від хвороб та звільнення від демонічної залежності

На крусейді чимало ефіопців запевняли, що отримали зцілення від фізичних хвороб та звільнились від злих духів. Багато людей стверджували, що Бог говорив до їхніх сердець через проповіді на крусейді. Благодать Божа потужно діяла на всіх служіннях, у результаті чого тисячі слухачів молились молитвою покаяння та приймали Ісуса Христа у свої серця.

Окрім проповідей, під час місії проходили очні клініки, на яких більше 1000 людей змогли безкоштовно перевірити свій зір та отримати окуляри у подарунок. Серед них були не тільки християни, але і мусульмани.

Під час місії Тарас Сень провів дводенну пасторську конференцію, а також сімейну конференцію, на якій були присутні пастори з жінками. Окрім цього, гості з України разом зі служителями з Ефіопії відвідували хворих в лікарні та допомагали нужденним. Також вдовам місія допомогла харчами. .

Пастор Тарас проповідував і навчав Євангелія. І багато людей прийняли Ісуса.

Детальніше - розповість Ірина Жуковська з телеканалу ITV.

Читайте також: Рівненський пастор молиться в Африці за мир в Україні

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також