На Рівненщині триває релокація бізнесу з «гарячих» точок. Підприємство з Києва, яке займається виготовленням в’ялено-копчених м’ясних виробів, відкриває нову лінію виробництва в нашій області.
Столична компанія "Димне м'ясо від Тараса" - м‘ясні делікатеси мала чимало планів, проте з початком війни їх довелося змінювати та переводити роботу підприємства в безпечніше місце.
Власник компанії Тарас Парандій звернувся до Рівненської ОВА з проханням допомогти знайти приміщення для відкриття нової лінії виробництва. І днями розпочалися роботи у заготівельному цеху.
На Рівненщині вирішили запустити нову лінію виробництва - тушкованок та готових страв тривалого зберігання 360 та 720 діб.
Компанія вже має перші замовлення. На потужностях Рівненщини планують виготовляти від 100 до 200 тисяч банок продукції на місяць. Сировину купуватимуть у місцевих постачальників, також планують залучати до роботи жителів області.
Водночас начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль нагадав, що в області створили Центр економічного розвитку та релокації бізнесу.
- Його завдання - допомогти бізнесу переїхати з районів бойових дій. Нині тут опрацьовують перші 30 заявок. Розраховую, що невдовзі всі ці компанії активно увіллються в економіку Рівненщини, - прокоментував Віталій Коваль. - Перші з них вже розпочали роботу. Це, зокрема, компанія "Димне м’ясо від Тараса", яка у Рівному перекваліфікувався під виробництво продуктів харчування тривалого зберігання.
Звернутися в Центр економічного розвитку та релокації бізнесу можна за номером: 0800 33 27 23.