Стоматолог просить землю на Соборній у Рівному

2418 0

Ми у соцмережах:

Стоматолог просить землю на Соборній у Рівному

Підприємець Володимир Матюша хоче викупити земельну ділянку на Соборній у Рівному — у дворі будинку, що навпроти кооперативного коледжу. Зараз на цих 400 метрах квадратних ростуть дерева та стоять смітники. Оскільки чоловік займається стоматологією, то, очевидно, хоче побудувати там медичний заклад. Заяву з проханням продати йому ту ділянку він уже подав до Рівненської міської ради.

Олег Карпяк, голова бюджетної комісії:

— У нас спочатку було багато сумнівів щодо цієї земельної ділянки. Адже вона знаходиться неподалік парку ім. Шевченка у місці щільної забудови. Тому комісія виїхала на вказане місце. Виявилось, що та земельна ділянка справді вільна. Там захаращена територія, росте кілька дерев і стоять сміттєві баки. Пізніше у нас були сумніви, чи не побудують там якусь житлову будівлю. Але архітектори запевнили, що поблизу багатоквартирних будинків можна будувати об’єкти житлового спрямування лише тоді, коли розмір земельної ділянки не менше 6 соток, а тут — набагато менше. Після детального вивчення питання ми рекомендували виставити цю земельну ділянку на аукціон, бо потрібно наповнювати міський бюджет.

Додамо, що питання про дозвіл на продаж земельної ділянки буде розглядатися на найближчій сесії Рівненської міської ради.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також