Стрілянина на вулиці Рівного: підприємець влучив у п’яних чоловіків, які намагалися його побити

8262 3

Ми у соцмережах:

Стрілянина на вулиці Рівного: підприємець влучив у п’яних чоловіків, які намагалися його побити

Інцидент між трьома чоловіками трапився вчора, 16 лютого, вдень – близько 12:20 на вулиці Фабричній.

Поліцейські попередньо встановили, що двоє п’яних мешканців Рівного – 34-х та 35-ти років – почали справляти природні потреби під стінами місцевого гастроному.

Це помітив 49-річний власник торгового закладу і зробив порушникам зауваження.

Проте чоловіки на це зреагували агресивно, відтак між трьома виникла сутичка, під час якої тілесні ушкодження отримав власник магазину.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, бізнесмен взяв із автомобіля пістолет та двічі вистрілив у зловмисників.

Каретою «швидкої» обох доставили до лікарні. У 35-річного рівнянина діагностували поранення плеча. Після надання необхідної медичної допомоги його відпустили.

У 34-річного напарника виявили поранення сідниці, його госпіталізували лікарні.

У 49-річного підприємця діагностували забої потилиці, вушної раковини, кисті. Після надання меддопомоги він поїхав з медзакладу.

Поліцейські встановили, що постріли було здійснено гумовими кулями. Травматичний пістолет разом із відповідними дозвільними документами правоохоронці вилучили.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також