Стрілянина у селі Милостів: чоловіки в балаклавах на Шкоді вчинили збройний напад на Опель

2196 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

У поліції розпочате розслідування за фактом хуліганських дій вчинених відносно жителя Рівненського району

Про постріли, пошкодження автомобіля та переслідування невідомими у масках заявив до поліції о 22:40 вчора, п’ятого червня, 25-річний житель села Милостів.

Вказаний заявником транспортний засіб за орієнтуванням зупинили патрульні поліцейські у Рівному на вулиці Дубенській. У салоні легковика «Shkoda Oktavia» перебувало п’ятеро осіб — жителів обласного центру. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка під час огляду виявила та вилучила у автівці темний одяг, пов’язку на обличчя, два аерозольні балончики, кобуру, мобільний телефон та дві сім-картки до нього. Також правоохоронці виявили предмет, зовні схожий на пістолет, чотири — зовні схожі на саморобні вибухові пристрої, магазин та патрон із гумовою кулею.

Слідчі внесли відомості за фактом хуліганства до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Заборонені предмети будуть скеровані на експертизу. Транспортний засіб поліцейські вилучили. Усі обставини події та причини конфлікту будуть з’ясовуватися під час досудового розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Відео - Типового Рівного у Фейсубці.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також