Строковики повертаються додому, але їм пропонують підписати контракт

1674 0

Ми у соцмережах:

Строковики повертаються додому, але їм пропонують підписати контракт

У одній з військових частин Рівненського гарнізону відбулися урочистості з нагоди звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, які відслужили у Збройних Силах України встановлений термін.

З визначною подією, до якої солдати йшли півтора роки, сумлінно виконуючи службові обов’язки та демонструючи високі показники у бойовій підготовці, запасників привітало командування військової частини та командири підрозділів.

За час проходження служби ви стали яскравим прикладом вірності Військовій присязі та відданості державі в постійній готовності стати на захист її незалежності та територіальної цілісності. Хочу вас запевнити, що ми радо вітатимемо кожного, хто виявить бажання продовжити військову службу вже на контрактній основі, – наголосив командир частини.

Всім військовослужбовцям, відповідно до наказу командування військової частини, було вручено почесні грамоти за зразкову службу та присвоєно чергове військове звання «старший солдат».

Хочу висловити подяку нашим командирам, адже за ці півтора роки служби ми в них багато чому навчилися, а армійський досвід, як відомо, ніколи не буває зайвим,  – розповідає старший солдат Андрій Митранюк, Декілька моїх колег за час строкової служби підписали контракт. Після повернення додому я теж розгляну це питання.

Відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Рівне)
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також