Студент із Гощанщини виграв грант на відкриття власного бізнесу

703 0

Ми у соцмережах:

Студент із Гощанщини виграв грант на відкриття власного бізнесу

Студент-четвертокурсник Дмитро Вахер виграв грант від держави за програмою «єРобота» і зможе відкрити бізнес.

 Суть його проєкту полягала в тому, щоб створити аутсорсингову компанію, яка надаватиме бухгалтерські послуги.

У цю ідею повірили і її підтримали. Тепер Дмитро розпочне власну справу і візьме на роботу 2 людей. Розповідає, що компанія ще на стадії створення, а потенційні клієнти вже цікавляться послугами.

Дмирту Вахеру – 19 років. Він живе у селі Красносілля Гощанської громади в багатодітній сім’ї. Навчається в університеті у Вінниці на факультеті «Фінанси, банківська справа та страхування» і вже встиг попрацювати – мав практику за спеціальністю, займався тренерством, є куратором чотирьох регіонів щодо організації кол-центрів.

На участь у грантовому конкурсі Дмитра надихнув батько Олександр.

«Власне, це батько першим взяв участь у грантовій програмі «єРобота». Його бізнес-план полягав у тому, щоб відкрити в громаді управлінську компанію і надавати послуги місцевим мешканцям багатоквартирних будинків. Це було дуже на часі, бо в Гощі такої структури до цього не існувало, - розповідає Дмитро. – Батько виграв грант».

Юнак теж вирішив спробувати свої сили. Як майбутній фінансист він зрозумів, що є чимало підприємств, які потребують якісного бухгалтерського супроводу. Однак частині з них вигідніше, щоб такий фахівець працював не в штаті, а на аутсорсі.

Дмитро взявся за написання бізнес-плану. Це був його перший досвід, тож коли працював над документом, цифри видавалися нереальними. А те, що виграв грант, для нього стало несподіванкою.

«Навіть не думав, що цей проєкт «вистрелить». І, мабуть, через це виграний грант ще більше тішить. По суті, буду посередником між надавачами і отримувачами послуг. А майбутня компанія займатиметься бухгалтерським та фінансовим обліком, супроводом тендерних процедур», - ділиться планами Дмитро.

На початках він створить два робочі місця – для бухгалтера та фахівця з тендерних закупівель. А з часом штат зможе розширюватись.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також