Студент з Острога торгував наркотиками

2470 0

Ми у соцмережах:

Студент з Острога торгував наркотиками

Про це повідомляє прокуратура Рівненської області. Це 21-річний житель Острога.

 За попередньою інформацією, хлопець на постійній основі здійснював незаконний збут наркотичних засобів місцевій молоді.

У ході обшуку за місцем проживання підозрюваного також вилучено наркотичні засоби, електронні ваги та комп’ютерну техніку, за допомогою якої він здійснював реалізацію наркотичних засобів.

Прес-служба прокуратури повідомляє:

«За процесуального керівництва Острозького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури, у ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений повторно (ч. 2 ст. 307 КК України), після продажу канабісу затримано 21-річного острожанина, студента одного із місцевих вищих навчальних закладів».

Оскільки в Острозі є лише один ВНЗ, то можна здогадатися що це «Острозька академія». Нам стало відомо, що підозрюваний назвався студентом п'ятого курсу цього навчального закладу. Проте прес-секретар ОА Михайло Іващук інформацію про те, що в університеті числиться такий студент, заперечує. 

29 серпня 2020 року студентові повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а судом задоволено клопотання прокуратури та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, із можливістю внесення застави у сумі 55 тис грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також