Студентські їдальні та буфети стали об’єктами пильної уваги працівників управління у справах захисту прав споживачів. І недаремно: виявилось, що годують студентів вкрай погано.
Студентські їдальні та буфети стали об’єктами пильної уваги працівників управління у справах захисту прав споживачів. І недаремно: виявилось, що годують студентів вкрай погано. Мало того, що асортимент страв обмежений, то ще й якістю вони не відзначаються. У студентські борщі, картоплю, слойки та кренделі працівники їдалень недодають жиру, в пельмені кладуть менше, ніж потрібно, фаршу, а макарони взагалі подають переварені. Усіх винних у неякісному харчуванні студентів, як повідомила виконуюча обов’язки начальника відділу торгівлі та якості харчування управління Тетяна Котик, обов’язково покарають. А для того, щоб і в решті їдалень вищих навчальних закладів дбали належним чином про студентський шлунок, перевірки найближчим часом продовжать, бо встигли поки що відвідати лише вісім таких закладів.