Студенти НУВГП розробили способи оздоровлення малих річок Рівненщини

1750 0

Ми у соцмережах:

Студенти НУВГП розробили способи оздоровлення малих річок Рівненщини

У Національному університеті водного господарства та природокористування підбили підсумки конкурсу Фонду Олексія Муляренка на тему «Оздоровлення малих річок Рівненщини». Визначилися з трьома переможцями.

 Конкурс проходить вже вдруге. Він носить назву імені дідуся Олексія Муляренка Олексія Костіна. У вересні 2019 року було відкрито його перший етап. Тож відтоді студенти водного університету мали змогу починати готувати свої наукові роботи і подавати їх на розгляд журі, до якого увійшли викладачі вищого навчального закладу.

Загалом у першому етапі взяло участь 12 авторів проектів, проте лише половина з них пройшла у другий етап. Сьогодні, 3 лютого, підбили остаточні підсумки. Перемогу здобули три проекти. Відповідно студенти – їх автори – отримали від Олексія Муляренка дипломи та обіцяну грошову винагороду.

-          Я дуже вдячний усім учасникам конкурсу та водному університету за допомогу в його організації, - зазначив Олексій Муляренко. – Маємо надію, що всі запропоновані авторами рішення щодо очищення нашої головної водойми знайдуть своє практичне застосування. Окрім того, ми вже визначилися з темою наступного конкурсу, який пройде вже у цьому році. «Оздоровлення басейну річки Устя» - вона звучить так само, як і попередня, тому що потребує доопрацювання. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також