Студентка «водника» стала стипендіаткою Фонду Віктора Пінчука

1162 0

Ми у соцмережах:

Студентка «водника»  стала стипендіаткою Фонду Віктора Пінчука

Студентка НУВГП Ксенія Косюк стала стипендіаткою Стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Це перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

До участі у Конкурсі-2019/20 було подано документи від 563 студентів зі 103 українських ЗВО. Конкурс проходив в три етапи.

НУВГП гідно представила Ксенія Косюк, студентка четвертого курсу навчально-наукового інституту будівництва та архітектури, спеціальності 191 "Архітектура та містобудування" з науковою роботою на тему "Ревіталізація традиційних методів екологічного будівництва шляхом використання конструкцій з солом'яних блоків", науковий керівник - доктор технічних наук, професор кафедри архітектурного проектування конструювання та графіки Євген Пугачов. .

- Приємно відзначити, що наша студентка не лише потрапила у сотню кращих учасників, а й увійшла в трійку лідерів! Вітаємо переможницю, висловлюємо подяку науковому керівнику та бажаємо подальших звершень, - повідомляє кафедра архітектурного проектування конструювання та графіки НУВГП. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також