Студентку з Корця покарали за крадіжку грошей з картки родички

788 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Ученицю Корецького вищого професійного училища засудили до реального терміну ув’язнення за крадіжку 4,5 тис. грн з банківської картки цивільної дружини дідуся

У лютому 2021 року учениця Корецького вищого професійного училища Інна Дулевич одержала судимість за крадіжку та шахрайство. Зваживши на обставини, в тому числі й на те, що дівчина має малолітню дитину, суд дав їй умовне покарання. За кілька днів до оголошення вироку за попередню крадіжку дівчина скористалася карткою співмешканки свого дідуся, до телефону якого вона була прив’язана, та переказала на свій рахунок 500 грн. Власниця картки нічого не помітила, адже вони мешкали разом, і картку у неї ніхто не викрадав. Через кілька годин зловмисниця переказала собі ще 500 грн. Так робила кілька разів, іноді переказуючи кошти своїм друзям з проханням повернути готівкою.

У квітні того ж року власниця картки помітила зникнення 4530 грн і заявила про це. Швидко з’ясувалося, куди поділися гроші. На суді Інна Дулевич розповіла, що мешкає разом з дідусем, його співмешканкою та своєю 4-річною донькою. Навчається на кухаря в училищі, заробітку не має, тому вирішила переказати собі гроші з чужої картки. Потерпіла підтвердила обставини на суді, але цивільний позов не заявляла.

Zaxid.net повідомляє: нещодавно суддя Корецького райсуду Євген Кулик засудив Інну Дулевич до двох з половиною років позбавлення волі, приєднавши невідбуту частину покарання за попереднім вироком. Засуджену взяли під варту у залі суду одразу після оголошення вироку й помістили в СІЗО. Вирок ще може бути оскаржений.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також