Студент-медик судиться з викладачами

2686 1

Ми у соцмережах:

 Студент-медик судиться з викладачами

Колишній студент Рівненської медичної академії Вадим Мухорін судиться зі своїм навчальним закладом та обвинувачує викладачів в тому, що його знання оцінили неналежним чином, зокрема при здачі дисципліни «Фармакологія».

Запевняє, що при вступі, за результатами вступних екзаменів та ЗНО, мав високі бали з хімії. Він вважає, що через те, що не заплатив, як інші студенти, викладачу фармакології, який проводив практичні, Миколі Хомичу, той не поставив йому оцінку. Відтак йому призначили перездачу в іншої викладачки Наталії Сірко, яка раніше вела в них лекції.

Розповідає, що першу перездачу йому призначили 28 серпня, проте він прийшов непідготовлений і попередив про це, хоча екзаменаційного білета не витягав, викладачка поставила – незадовільно. За його словами, незадовільно поставили й на другій перездачі. Після чого – відрахували.

Завідувачка відділення фармакології, викладачка фармакології Наталія Сірко зазначає, що відрахування студента відбулося через те, що він тричі не перездав академічної заборгованості з дисципліни «Фармакологія». А предмет, за словами викладачки, є головним, оскільки студент, який працюватиме фармацевтом, не повинен нашкодити людям.

Додає, що той до навчання ставився невідповідально, має 420 пропущених годин лабораторних і практичних. Та не сплатив обов’язкової плати за пропущені пари без поважних причин у розмірі 6 385 гривень. За її словами, у них було лояльне ставлення до студента, проте він сам не хотів вчитися належним чином.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також