Сучасна мода на сліпони

585 0

Ми у соцмережах:

Сучасна мода на сліпони

Спочатку сліпони викликали величезну купу питань і обурення. Що ми бачимо зараз? Головний тренд в світі взуття 2021-го року. Насправді такий ажіотаж і попит досить логічні і зрозумілі. Про це ми поговоримо трохи нижче, а поки що хотілося б відзначити інтернет-магазин Born2be, вибір Сліпони в якому змусить придбати їх практично всіх дівчат. Натискайте на посилання https://born2be.ua/ru/zhenskaya-obuv/slipony і перевірте свою силу волі.

Що таке сліпони?

Сліпони - взуття річного плану, що зовні нагадує класичні кеди. Із загальних рис слід відзначити широку підошву і тканинну верхню основу. А ось, що їх дійсно відрізняє, так це відсутність шнурків.

Деякі види Сліпони можуть бути розраховані на демісезонні колекції. У таких моделях використовується додаткова підкладка, більш щільний або просочений водовідштовхувальними засобами матеріал.

Чи можна довго ходити в сліпонах?

Так як ми є прихильниками якісного взуття, відштовхуватися будемо саме від неї. Ходити в Сліпони тривалий час не просто можна, а навіть потрібно. З точки зору ортопедії даний тип взуття дуже корисний. Все це завдяки м'якій якісної гумі, яка забезпечує ваші стопи повноцінної амортизацією.

Якщо верхня частина зроблена з натуральних матеріалів, то навіть після тривалих прогулянок в спекотні дні ви не відчуєте дискомфорт, так як циркуляція повітря не порушується.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також