Сучасна Росія несумісна із цивілізованим світом

909 0

Ми у соцмережах:

Сучасна Росія несумісна із цивілізованим світом

Нині цивілізований світ має унікальний шанс знищити Росію як явище. Не можна допустити, щоб після усіх злочинів, які Росія у ці години чинить на очах усього світу, все обмежилось припиненням вогню і відступом агресора із загарбаної території. Тому що згодом все це повториться знову. Навіть коли вдасться ізолювати та відсунути від влади божевільного диктатора, нічого принципово не зміниться. Світ має усвідомити, що справа не в особі, яка нині керує Росією, а у Росії як явищі.

Держава, яка здатна за два десятки років перетворити своє населення на знаряддя вбивства, не має права на існування. Щось подібне відбулося з Німеччиною у тридцяті роки минулого століття і це вартувало світові катастрофи другої світової війни. Після перемоги західні союзники здійснили повну і послідовну денацифікацію Німеччини. У тій же частині колишнього рейху, яку контролювала Росія утворилося те, із чим західні німці не можуть дати ради вже четвертий десяток років після об’єднання. І поки Росія існує у нинішній формі, це буде повторюватися. Одна за одною на карті світу виникатимуть сірі зони, де немає ані демократії , ані прав людини, ані людського життя!

Придністров’я, Абхазія, Осетія, «ДНР-ЛНР» - ці та інші загарбані чи контрольовані Росією території рано чи пізно перетворюють своїх громадян на знаряддя для вбивства. Унаслідок існування СРСР ми маємо мільйони родин, де рідні брати та сестри, батьки та діти стали громадянами різних країн. Але чомусь азербайджанець Мамедов не має жодних претензій до свого брата росіянина Мамедова, не вчить його якою мовою говорити і у які міжнародні союзи вступати. Українець Петров так само не має претензій до свого брата росіянина Петрова... Натомість росіяни Мамедов і Петров мовчки схвалюють претензії Росії до сусідніх держав, не протестують і навіть пишаються «величчю Росії».

Причина цього проста – Росія у всіх її реінкарнаціях завжди будувала своє існування на брехні, виховуючи на цій брехні нові і нові покоління майбутніх агресорів та окупантів. Це триває вже четверте століття і триватиме доти, поки існує Росія у нинішньому вигляді. Ще півтора десятки років ніхто би не повірив у можливість збройної агресії однієї європейської держави проти іншої. Це виглядало абсурдом для всіх, окрім Росії, яка вчинила немислиме! Вчинила тому, що свідомою брехнею на державному рівна виховала людей здатних на це! І коли це не припинити, все повториться знову!

Ціною крові своїх найкращих синів та дочок, які гинуть щогодини, відбиваючи російську навалу, Україна об’єднала світ так, як ще ніхто його не об’єднував. Світ побачив звірячу сутність існуючої Росії і безперечно її переможе! Але цього замало! Слід зробити так, щоб це більше ніколи повторилося! Таке явище як Росія несумісне із цивілізованим світом. Треба силою повернути її до цивілізації і назавжди відучити від брехні. Щоб вона вже нікому і ніколи не могла загрожувати!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також