Військовика, якого затримала СБУ, відсторонили від посади і арештували

1644 0

Ми у соцмережах:

Військовика, якого затримала СБУ, відсторонили від посади і арештували

Повідомлено про підозру, обрано запобіжний захід та відсторонено від посади командира взводу військової частини.

Повідомлено про підозру командиру взводу однієї із військових частин області у вчиненні кримінального правопорушення - прийнятті пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням. 

Як вже повідомлялося, неправомірну вигоду посадовець вимагав та одержав від громадянина 900 доларів США за влаштування його на військову службу за контрактом. Військовослужбовця було затримано одразу після перерахування на його банківську картку другої частини неправомірної вигоди у сумі 13500 гривень, яку в ході санкціонованого обшуку вилучено разом із першою частиною хабара.

Судом стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід -  цілодобовий домашній арешт і його відсторонено від займаної посади. 

У кримінальному провадженні продовжуються необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне та всебічне з’ясування всіх обставин події.

Довідково: за вказане кримінальне правопорушення передбачена відповідальність -  позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також