Суд конфіскував «БМВ» у водія з Рівненського району і заборонив 10 років сідати за кермо

7075 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

Рівненський райсуд призначив 51 тис. грн штрафу водієві, якого втретє за рік піймали на їзді під наркотиками. Олександра Луканського з села Великий Олексин, що неподалік Рівного, уже затримували в листопаді та грудні 2021-ого. Цього разу суддя постановив конфіскувати у нього автомобіль і заборонити йому на десять років сідати за кермо.

Поліція зупинила чоловіка ввечері 24 січня в селі Великий Олексин. Чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля BMW 320 D, мав чіткі ознаки наркотичного сп'яніння: звужені зіниці, тремтіння рук, також він дивно поводився. Огляд у медзакладі він проходити відмовився.

Zaxid.net повідомляє, що  Олександра Луканського вже двічі за рік притягували до адмінвідповідальності за водіння під наркотиками: у листопаді та грудні 2021 року. Причому, затримували його щоразу в тому ж селі. До суду чоловік не прийшов, тож справу розглядали без нього.

Суддя Михайло Таргоній визнав його винним у порушенні ч.3 ст. 130 КУпАП (п'яне водіння) і призначив йому 51 тис. грн штрафу. Також порушнику заборонять на десять років керувати транспортними засобами.  Крім того, суд постановив конфіскувати у нього автомобіль BMW 320 D.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також