Суд не задовольнив апеляційний позов міськради по «Русані»

859 0

Ми у соцмережах:

Суд не задовольнив апеляційний позов міськради по «Русані»

У Північно-західному апеляційному господарському суді в Рівному сьогодні розглядали позов про розірвання договору з орендарем "Русани".

Управління комунальною власністю Рівного просило призначити експертизу, яка встановить, чи руйнується приміщення колишнього кафе, чи його ремонтують, – повідомила із зали суду кореспондентка Суспільного. Представник підприємства "Русана Плюс" Андрій Таборовець на суді зазначив: орендар виконує всі покладені на нього обов'язки.

Апеляційну скаргу Рівненської міськради не задовольнив. Колегія суддів не погодила й проведення експертизи. 

Нагадаємо, що бюджетна комісія Рівненської міськради не погодила передачу в оренду землі під історичною будівлею на розі вулиць 16 Липня і Драгоманова нинішньому орендарю комунального приміщення. У 2019-му його визнали культурною спадщиною, втім, орендар намагається скасувати цей статус. Міська влада заявила: добиватиметься повернення будинку в користування громади. Це будинок, в якому колись проживав директор гімназії. Будівлі, за версією істориків, понад 200 років. Рівнянам об'єкт відомий як "Русана", так називалось кафе, яке там працювало тривалий час.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також