Суд не задовольнив апеляцію сина Мічуди про зміну запобіжного заходу

1326 0

Ми у соцмережах:

Суд не задовольнив апеляцію сина Мічуди про зміну запобіжного заходу

Сьогодні колегія суддів Рівненського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу Андрія Мічуди на ухвалу судді Рівненського міського суду Кристини Ореховської про обрання для нього запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб. Нагадаємо, що військові прокурори підозрюють Андрія Мічуду у змові з батьком Ігорем Мічудою в отриманні неправомірної вигоди у розмірі понад 100 тис. грн.

Під час судового засідання Андрій Мічуда зазначив, що своєї вини не визнає та просить, аби суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час. Він хоче влаштуватися на роботу, аби утримувати свою сім’ю. Під час судового засідання від розповів, що його дружина не працює, бо нині перебуває у декретній відпустці по догляду за дитиною, а всі збережені гроші вилучили слідчі під час проведення обшуку в травні.

Колегія суддів залишила без змін ухвалу судді першої інстанції про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту відносно Андрія Мічуди до 25 липня.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також