Суд не зміг з першого разу продивитися відео обшуку та затримання Ігоря Мічуди

1615 0

Ми у соцмережах:

Суд не зміг з першого разу продивитися відео обшуку та затримання Ігоря Мічуди

Рівненський апеляційний суд сьогодні, 21 червня, продовжив розгляд апеляційної скарги про обрання запобіжного заходу затриманому і запідозреному у корупції начальнику обласної ДАБІ Ігорю Мічуді.

 Рівненський міський суд у травні відправив п.Мічуду у СІЗО без права внесення застави. Адвокат Ігор Солімчук подав апеляцію і просить пом'якшити запобіжний захід.

На минулому засіданні колегія суддів апеляційного суду зобов'язала слідчих та військових прокурорів розсекретити частину матеріалів розслідування, а заодно запланувала переглянути відео обшуку 25 травня та затримання п.Мічуди.
Нагадаємо, що затримали начальника ДАБІ у квартирі на Пушкіна, яка належить батькові Лілії Кравець. Пан Мічуда і сама пані Кравець стверджували, що вони лише знайомі, а Ігор Мічуда прийшов до неї допомогти з сантехнікою.
На відео, яке увімкнули у суді, видно, що пані Кравець відчинила слідчим у банному халаті та з рушником на голові. Жінка одразу зазначила, що це квартира її батька, якого немає вдома, і що Ігор Мічуда у ній фактично не проживає, як було зазначено у судовій ухвалі про обшук.
Звук до відео транслювався зі значною затримкою, тож колегія суддів взяла перерву, аби налагодити процес. За кілька хвилин перегляд продовжили.
Ігор Мічуда має підтримку у залі: більше десяти представників ОСББ прийшли з плакатами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також