Суд обрав запобіжні заходи двом хуліганам, які побили поліцейських

2015 0

Ми у соцмережах:

Суд обрав запобіжні заходи двом хуліганам, які побили поліцейських

Дубенський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи двом 18-річним хуліганам, які напали на поліцейський патруль.

Прокуратура просила відправити Дмитра Рошташа та Максима Тімейчука в слідчий ізолятор на час слідства. Адже хлопці мали негативну характеристику.

Портал ОГО повідомляє, що за даними прокурора Андрія Ярощука, обоє притягувалися за крадіжки, ніде не працюють та не вчаться. Дмитро Рошташ усе засідання мовчав. Натомість його товариш, який зламав ногу поліцейському, Максим Тімейчук наголосив, що шкодує про вчинок:

«Якби був тверезим, то сів би в патрульний автомобіль, поїхав у поліцію і там розібралися. Все вийшло випадково», — сказав підозрюваний.

Першого хулігана суд відправив під цілодобовий домашній арешт, а товариша — в слідчий ізолятор на 2 місяці.

Старший лейтенант поліції Евгенія Кундеус отримала лише незначні ушкодження, тож невдовзі вийде на роботу. Напарник Дмитро Гаврилюк отримав перелом ноги, струс мозку та два місяці лікуватиметься.
За напад на патруль молодикам загрожує до 5 років ув’язнення. У понеділок, 5 березня, хлопці в Дубно побили 17-річного юнака. Постраждалий викликав поліцію, яка знайшла хуліганів. Ті під час затримання накинулися на поліцейських. Дебоширів затримав інший патруль, який прибув на підкріплення.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також