Суд оштрафував матерів двох учнів за знущання з однокласниці

803 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Звернення щодо булінгу, який вчиняли двоє семикласників Остківського ліцею, надійшло до поліції ще 5 жовтня. Хлопці систематично цькували і принижували дівчинку. Адмінпротоколи склали на мам, бо хлопцям ще не виповнилося 14 років, тож їх не можна притягнути до адмінвідповідальності.

- Малолітній 2010 року народження, перебуваючи у Остківському ліцеї, вчинив булінг відносно однокласниці, що виразилося у систематичному приниженні та образах нецензурними словами, внаслідок чого могла бути заподіяна шкода психічному та фізичному здоров’ю потерпілої,йдеться у матеріалах справи, яку розглядав Рокитнівський райсуд.

На судовому засіданні жінка заявила, що поговорила з сином, аби він більше так не вчиняв. Також переконувала, що хлопець усвідомив свої помилки, повідомляє Zaxid.net.

Окрім цього, адмінпротокол склали на матір іншого семикласника. Вона на судове засідання не прийшла, тож справу розглядали за її відсутності.

Суддя Алла Комзюк визнала обох жінок винними у порушенні ч.3 статті 173-4 КУпАП (булінг) та призначила їм по 850 грн штрафу. Також вони повинні сплатити по 536 грн судового збору. Постанови поки ще не набрали законної сили, обвинувачені можуть подати апеляції.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також