Суд покарав чоловіка за п`ять повідомлень про вбивство дружини

888 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

Чоловік з Кореччини отримав пів року виправних робіт за те, що задля розваг п’ять разів напідпитку дзвонив у поліцію та казав, що вбив свою дружину.

Ця пригода трапилась у селі Устя цьогоріч 3 листопада. Чоловік разом із друзями відпочивав у бесідці неподалік річки Корчик. Близько 19:00 він п’ять разів упродовж 24 хвилин зателефонував до районного відділу поліції та повідомляв, що вбив свою дружину. 

Коли поліція виїхала на місце ймовірної події, чоловік сказав, що таким чином вирішив розважитись. За неправдиве повідомлення про вчинення злочину поліцейські відкрили кримінальне провадження, згодом справу передали в Корецький райсуд.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень йдеться: у суді обвинувачений свою провину визнав. Пом`якшуючими покарання обставинами суд визнав вчинення злочину вперше, щире каяття, визнання вини, сприяння розкриттю злочину. Обтяжуючих покарання обставин судом не встановлено. за місцем проживання обвинувачений характеризується позитивно. На обліку у лікаря психіатра та лікаря нарколога не перебуває. Суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між начальником Корецького відділу Здолбунівської окружної прокуратури Юлію Ваколюк та обвинуваченим. Чоловікові призначили покарання-  виправні роботи на пів року та із врахуванням на користь держави 10% від його заробітку. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також