Суд спровадив прокурора у слідчий ізолятор за два ноутбуки та призначив заставу

1338 0

Ми у соцмережах:

Суд спровадив прокурора у слідчий ізолятор за два ноутбуки та призначив заставу

Суд взяв під варту Віталія Маслова, заступника начальника відділу прокуратури Рівненської області. За два ноутбуки, які він отримав як неправомірну вигоду, мав закрити кримінальні провадження.

Затримали прокурора 1 липня оперативники управління стратегічних розслідувань в Рівненській області Нацполіції за участю прокуратури Рівненської області спільно зі слідчими Центрального апарату ДБР та генінспекцією Офісу Генерального прокурора. З місця події вилучили комп’ютерну техніку.

Надалі заступникові начальника відділу обласної прокуратури повідомлено про підозру за ч. 3 статті 368 Кримінального кодексу України.

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомляє, що у п’ятницю, 3 липня, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 63 тисячі гривень. Якщо він заплатись ці кошти, зможе вийти зі слідчого ізолятора на волю. І прокурор у СІЗО не затримався, а вже вніс заставу та повернувся додому.  Вже підготували подання про відсторонення його від посади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також