Суд відправив у колонію водія, який злетів "Фіатом" з мосту у річку Горинь

1903 0

Ми у соцмережах:

Суд відправив у колонію водія, який злетів

У листопаді 2018 року водій "Фіату" Сергій Калапа перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він їхав у напрямку с. Висоцьк, Дубровицького району. У салоні було двоє пасажирів.

На мосту через річку Горинь водій Сергій Калапа проявив неуважність до дорожньої обстановки та неправильно її оцінив, не вибрав безпечної швидкості руху,  не впорався з керуванням автомобіля, виїхав за межі мосту та впав у річку.

Під час цієї дорожньо-транспортної пригоди два пасажири, які знаходились в салоні автомобіля, загинули на місці події.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що прокурором-обвинувачем у суді повністю доведено винуватість особи у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб. Сарненський райсуд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та засудив до позбавлення волі строком на 8 років - з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки.  На даний час цей вирок ще не набрав чинності.

Читайте також: Фіат вже витягнули з дна Горині та П`яного водія, який Фіатом злетів у Горинь, поліція забрала в ізолятор тимчасового тримання


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також