Суд відпустив під заставу директорку школи, яка допомагала окупантам

1762 0

Ми у соцмережах:

Суд відпустив під заставу директорку школи, яка допомагала окупантам

Обвинувачена не прийшла на перше судове слухання.

Директорку приватної школи під Києвом, звинувачену у пособництві російським окупантам - здавала ворогові позиції ЗСУ та надавала іншу інформацію за обіцяну їй загарбниками посаду міністра освіти,  суд випустив під заставу 500 тисяч гривень. 

Про це повідомляє ТСН.

Хоча ім'я підозрюваної у державній зраді, яка була затримана близько місяця тому, представники прокуратури та СБУ не розголошують, його можна знайти у відкритому списку справ Солом'янського суду міста Києва.

Як зазначається в публікації, йдеться про Аллу Душкіну.

Обвинувачена на перше судове слухання не з'явилася, тож засідання перенесли. Як кажуть прокурори, їм надали документи, згідно з якими жінка була на лікарняному. І додають, що зібрали достатньо доказів проти директора.

Душкіну відпустили з-під арешту під заставу у півмільйона гривень. Наступне судове слухання призначено на кінець серпня. Директору школи загрожує термін від 15 років до довічного.

За словами персоналу приватної школи-саду у Коцюбинському, де вона працює, грошей на заставу в колективі не збирали. А звинуваченнями у держзраді інші співробітники шоковані.

Зазначимо також, що на момент слідства та судового розгляду Душкіну усунули від роботи у приватній школі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також