Водій «під градусом» скоїв велику ДТП у Рівному і хотів вийти на волю

1685 0

Ми у соцмережах:

Водій «під градусом» скоїв велику ДТП у Рівному і хотів вийти на волю

Суд обрав запобіжний захід водію газовоза, який у Рівному спричинив ДТП. Засідання відбулося сьогодні у Рівненському міському суді.

Нагадаємо, автопригода за участю чотирьох транспортних засобів сталася 10 травня на вулиці Шухевича у місті Рівне. Водій автомобіля Renault Magnum з напівпричепом, у якому знаходились 240 балонів для перевезення газу, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення з автомобілем марки Mercedes-Benz Sprinter, який здійснював перевезення пасажирів. Від удару маршрутне таксі зіткнулося з автомобілями DaciaLogan та Ford Courier.  З місця події до центральної лікарні госпіталізовано 5 осіб, 3  них після надання медичної допомоги відпустили додому. Ще двоє потерпілих наразі перебувають на лікуванні. Одного з них прооперували, загрози їх життю не має, повідомила пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави у розмірі 49 тисяч гривень.  Досудове розслідування за частиною 2 статті 286-1 Кримінального Кодексу України триває.  За скоєне 55-річному уродженцю Запорізької області, жителю Сарненського району, який на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння, загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі, повідомила поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також