Суд заборонив 22,5 роки сідати за «кермо» мешканцю Рівненщини

3531 0

Ми у соцмережах:

Суд заборонив 22,5 роки сідати за «кермо» мешканцю Рівненщини

33-річного чоловіка тричі за рік затримували, коли він перебував за кермом під дією наркотиків та алкоголю.

33-річний мешканець Рівненського району двічі упродовж року піддавався адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів. Чоловік щоразу відмовлявся від проходження огляду як на місці зупинки, так і в медичній установі.

Втретє працівники поліції зупинили водія в одному з сіл Острожчини на початку червня цього року. Помітивши в нього ознаки наркотичного сп’яніння, склали черговий адміністративний протокол і зафіксували відмову від проходження огляду. Це підтверджують відеозаписи з нагрудної камери працівника патрульної поліції.

Місцевий суд визнав водія винним у вчиненні адмправопорушення та наклав на нього адміністративний арешт  строком на 15 діб.

Суд також  приєднав до стягнення у виді позбавлення права керування транспортними засобами на строк 10 років невідбуту частину стягнення згідно з іншою постановою суду та призначив порушникові 22 роки 6 місяців і 23 дні позбавлення права керування транспортними засобами, без конфіскації транспортного засобу.

Рівненський апеляційний суд відхилив скаргу захисника 33-річного водія та залишив без змін постанову місцевого суду   На думку апеляційного суду, такий вид адміністративного стягнення є справедливим та достатнім для виправлення адмінправопорушника, а також запобігання вчиненню ним аналогічних правопорушень, повідомила пресслужба апеляційного суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також