Суд зменшив Гранітному розмір застави

1831 0

Ми у соцмережах:

Суд зменшив Гранітному розмір застави

Колегія суддів відмовила у задоволенні клопотання адвокатки Ярослава Гранітного, але змінила розмір застави з 550 тисяч гривень на 190 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у Рівненському міському суді активісти учора зчинили скандал. Вони вимагали встановити правовий статус підозрюваного у сепаратизмі та державній зраді Ярослава Гранітного. Судді зробили декілька зауважень присутнім у залі, щоби вони не порушували громадський порядок, проте галас продовжувався і далі.

Сайт ВСЕ повідомляє, що  судді змушені були викликати поліцію з метою забезпечення громадського порядку. Після того, як прибула рота поліції особливого призначення, люди вгамувалися. Адвокатка Гранітного – Ірина Цісар заявила клопотання про відвід суддів. Вона зазначає, що у клопотаннях про обрання запобіжного заходу, сторона обвинувачення, змінюює лише дати, а справу ще й досі, не почали розглядати по суті.

Після короткого перебування у нарадчій кімнаті, колегія суддів відмовила у задоволенні клопотання.

Ірина Цісар заявила й інше клопотання - змінити запобіжний захід Ярославу Гранітному. Нагадаємо, два місяці тому суд встановив йому заставу у розмірі більше 550 тисяч гривень, але у підозрюваного немає таких коштів, тому він і досі знаходиться під вартою.

Ярослав Гранітний звинувачує Рівненське СБУ та прокуратуру у фальсивікації його справи та підтримує клопотання свого адвоката.

Колегія суддів відмовила у задоволенні клопотання адвокатки Ярослава Гранітного, але змінила розмір застави з 550 тисяч гривень на 190 тисяч гривень. .

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також