Судді Апеляційного у будівлю на Драгоманова вже не поспішають

2629 0

Ми у соцмережах:

Судді Апеляційного у будівлю на Драгоманова вже не поспішають

Майже завершено роботи у колишній жіночій консультації на вулиці Драгоманова, де відтепер працюватиме Апеляційний суд Рівненської області. І хоча приміщення вже готові, переселятися суд з вулиці Шкільної поки не поспішає.

Причин є декілька. Перш за все, судді чекають, поки будівельники закінчать благоустрій навколо будівлі. Там ставлять паркан та вже зробили алейку з лавками та квітами.

Окрім того, оскільки у приміщенні будуть зберігати справи з грифом «Таємно», спеціальна комісія має обстежити відповідні кімнати та дати свої висновки щодо їхньої надійності.

А ще – у суддів Апеляційного тепер і на Шкільній достатньо місця. Бо з 30 суддів, які мали би працювати, наразі є лише 15, тож у тісній будівлі на Шкільній кожен суддя тепер має власний кабінет, а не розділяє його з іншим.

Втім, до опалювального сезону судді зі Шкільної все ж переїдуть – з метою економії. Бо ж щойно відремонтовану будівлю на Драгоманова у будь-якому випадку доведеться опалювати, а якщо і далі вести засідання на Шкільній, потрібно буде платити за тепло двічі.

Зазначимо, що на Драгоманова Апеляційний суд матиме не лише значно більше судових залів, а й кілька туалетів для відвідувачів, яких у нинішньому приміщенні немає.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також