Суддя з Запоріжжя ще рік працюватиме у Рівному

3507 0

Ми у соцмережах:

Суддя з Запоріжжя ще рік працюватиме у Рівному

Сьогодні Друга палата Комісії Вищої Ради правосуддя ухвалили рішення відрядити суддю до Рівненського окружного адміністративного суду.

Через надмірне навантаження у Рівненському окружному суді, з Запорізького окружного адміністративного суду прийняли рішення відрядити Дуляницьку Світлану Мефодіївну (строком на один рік). Однак, пані Світлана вже була раніше відряджена до Рівного, втім після завершення відрядження вимушена була повторно отримувати відрядження, повідомляє Про Рівне.

Варто зазначити, минулоріч у Рівненському окружному повідомляли про статистику навантаження на одного суддю

- Середньомісячне навантаження на одного суддю Рівненського окружного адміністративного суду за період січень – вересень 2023 року складає 610 справ і матеріалів на місяць (673 – розглянутих на місяць), що перевищує середній показник, по апеляційному округу більше ніж в 10 разів, — йшлося в повідомленні. 

Біографічна довідка судді Світлана Дуляницької: 

Місце народження - с. Дубівка, Володимирецький район, Рівненська область. Освіта  вища, у 2004 році закінчила Національний університет «Острозька академія» за спеціальністю «Правознавство», отримала кваліфікацію юрист. У 2007 році закінчила інститут довузівської підготовки та післядипломної освіти Національного університету водного господарства та природокористування за спеціальністю "Економіка і підприємництво", отримала кваліфікацію економіст (диплом спеціаліста).

Трудова діяльність:   2005 – 2007 - юрисконсульт

2007 – 2012 - помічник судді Рівненського окружного адміністративного суду

з 2012 - суддя Запорізького окружного адміністративного суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також