Суддя Жуковська кличе школярів в суд на урок справедливості

1325 0

Ми у соцмережах:

Суддя Жуковська кличе школярів в суд на урок справедливості

До дитячого правового Клубу Справедливців у Дубні приєднались ще 50 дітей. Для учнів одразу двох класів провела у Дубенському суді урок суддя - блогерка Олександра Жуковська.

В суд завітали учні 3-А і 4-Б класів Дубенської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 6. І суд заполонили позитивні емоції.

- Після двох уроків охрипла, проте щаслива, - зізналась на своїй сторінці у Фейсбуці Олександра Жуковська.Сподіваюсь, дітки усвідомили роль суду і зрозуміли, що рішення необхідно приймати виважено, після аналізу всіх аргументів!

Діти отримали подарунки - дипломи, книжки та наліпки..

-  Хто бажає привезти дітей на екскурсію до Дубенського міськрайонного суду Рівненськоі області, то пишіть мені у приватні повідомлення. Або телефонуйте на номер (03656) 4-34-01. Ми прийматимемо дітей з усієї України. Добре поєднувати «Урок справедливості» із відвідинами Дубенського замку! Незабутні емоції гарантовані!  Користуйтесь нагодою, доки я без повноважень і можу присвятити час дітям! - запрошує охочих у Дубно пані суддя.

Якщо колись у Дубенському міськрайонному суді було вісім суддів, то нині залишилось двоє, бо решта пішли у відставку. Втім, працює лише Руслан Ралець. Олександра Жуковська досі без повноважень, хоча щодня буває на роботі, але судити не має права.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також