Судитимуть чоловіка, який у Рівненському районі вбив пенсіонерку

2278 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть чоловіка, який у Рівненському районі вбив пенсіонерку

Група слідчих обласного управління та відділення поліції № 5 смт Гоща скерувала до суду матеріали кримінального провадження відносно 24-річного жителя Рівненського району за фактами умисного вбивства та розбійного нападу.

Зловмисника, який позбавив життя 74-річну жительку села Шкарів Рівненського району, понад три доби розшукували працівники карного розшуку у взаємодії із оперативно-технічними підрозділами. Виявили його у Тернополі, де він кілька місяців мешкав із дівчиною.

Слідчі встановили, що молодик достовірно знав, що пенсіонерка проживала усамітнено. До її будинку 24-річний односелець проник близько першої години ночі 21 січня цьогоріч, віджавши віконну раму.

Однак, під час пошуку матеріальних цінностей, його злочинні дії викрила господиня. Усвідомлюючи, що жінка повідомить поліцію, завдав їй удари кулаками в голову та повалив на підлогу. Після цього кухонним ножем наніс колото-різане поранення в шию. Так і нічого не знайшовши в будинку, молодик залишив місце злочину.

Отримані потерпілою тілесні ушкодження виявилися смертельними.

Слідчі повідомили жителю села Шкарів про підозру у скоєнні умисного вбивства, вчиненого з корисливих мотивів та нападу, поєднаного із проникненням у житло та насильством, небезпечним для життя та здоров’я. На час досудового розслідування підозрюваний перебував під вартою.

За скоєне йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Крім того, обставиною, яка обтяжує покарання обвинуваченого — вчинення кримінального правопорушення щодо особи похилого віку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також