Судитимуть чоловіків, які побили до смерті сусіда у Здолбунові через підозру в утриманні притону

538 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть чоловіків, які побили до смерті сусіда у Здолбунові через підозру в утриманні притону

До помешкання 42-річного здолбунівчинана, який проживав разом із 61-річним товаришем, увірвалися сусід зі спільником, які розпочали конфлікт через нібито аморальну поведінку потерпілих. Зокрема, вони звинувачували їх в облаштуванні притону. Під час сутички двоє зловмисників віком 43 і 44 років побили чоловіків, після чого пішли з квартири.

- Через деякий час 61-річному чоловіку стало зле, однак за допомогою до медиків він не звертався, а за чотири дні помер. Його тіло без ознак життя виявив 42-річний власник квартири, який і повідомив поліцію, зазначають у поліції Рівненщини. .

Цей інцидент стався ще у травні 2024 року. Поліцейські встановили місце перебування зловмисників і повідомили обом про підозру у вчинені злочину - порушенні  недоторканості житла.

44-річному рівнянину також інкримінують нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Йому обрали запобіжний захід -  цілодобовий домашній арешт, а матеріали справи вже скерували до суду. За скоєне підозрюваному загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також