Судитимуть чотирьох рівнян, які продавали наркотики через Telegram

869 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Троє чоловіків віком 24, 30 та 34 роки та 30-річна жінка торгували наркотичними засобами через мережу інтернет, використовуючи месенджер Telegram. Отримані понад 200 тис. грн зловмисники використали для продовження своєї злочинної діяльності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних речовин.

Досудове розслідування проводили слідчі Головного управління Національної поліції в Рівненській області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури та за оперативного супроводу працівників управління боротьби з наркозлочинністю в Рівненській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України .  

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні по обвинуваченню чотирьох жителів міста Рівне у складі організованої групи у вчиненні злочинів вже направлено до суду, повідомила пресслужба Рівненської обласної прокуратури. Санкції чотирьох статтей,  які інкримінують наркоторговцям, передбачають покарання -  позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

,


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також