Судитимуть директорку фірми, яка «заробила» на Сарненщині майже два мільйони

3525 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть директорку фірми, яка «заробила» на Сарненщині майже два мільйони

Слідчі ГУНП в Рівненській області закінчили досудове розслідування за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах, їх легалізації, а також службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки та використанні завідомо підроблених документів скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом на розгляд суду.

Поліцейські за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Рівненській області встановили, що у 2019 році 38-річна жителька Клесова, директорка приватного підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, під час ремонту мосту поблизу села Ремчиці Сарненського району, внесла завідомо неправдиві дані до актів приймання виконаних будівельних робіт.

Працівники служби автомобільних доріг у Рівненській області на підставі цих актів оплатили роботи, частина яких насправді не проводилася, а інша —проведена в менших обсягах. Таким чином жінка «заробила» майже 1,9 мільйонів гривень, які 7 серпня 2019 року по 10 січня 2020 року легалізувала, провівши декілька фінансових операцій.

Слідчі зібрали достатньо доказів та повідомили зловмисниці про підозру. Суд обрав їй запобіжний захід - нічний домашній арешт.

За скоєне 38-річній жительці Сарненщини, яка свою провину заперечує та не співпрацює із органами досудового розслідування, може загрожувати до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна, повідомляє поліція Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також