Судитимуть експоліцейського, який вчинив смертельну ДТП на Дубенщині

1326 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть експоліцейського, який вчинив смертельну ДТП на Дубенщині

До Дубенського міськрайонного суду скеровано обвинувальний акт стосовно ексзаступника начальника Дубенського відділу поліції Степана Бондаря, який у вересні 2021 року скоїв смертельну ДТП. Чоловіка обвинувачують в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої

- Під час досудового розслідування встановлено, що ввечері 1 вересня минулого року, тоді ще правоохоронець, керуючи автомобілем Opel Combo, порушив правила дорожнього руху та неподалік Дубна допустив зіткнення із вантажівкою Volvo, яка рухалась в попутному напрямку, - повідомила пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Під час ДТП загинула пасажирка легкового автомобіля -  28-річна Катерина Доманська, яка також працювала у поліції. Як і водій, у той вечір вона перебувала поза службою.

Згідно з висновком експертів , водій легковика перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Досудове розслідування проводили слідчі третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівному) ТУ ДБР, розташованого у м. Хмельницькому.

Санкція частини 3 статті 286-1 Кримінального Кодексу України, яку інкримінували Степану Бондарю, передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Читайте також: На Дубенщині загинула дільнична  , За життя заступника начальника міськвідділу поліції борються у Рівному (ВІДЕО),  Полісмену з Дубенщини збирають кошти на операцію


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також