Судитимуть гурт в'язнів на Сарненщині

849 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть гурт в'язнів на Сарненщині

Прокурори Сарненської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох в’язнів колонії, які займалися шахрайством.

Досудовим розслідуванням встановлено, що четверо чоловіків, засуджених за злочини проти власності, відбуваючи покарання у виправній колонії на Сарненщині, свого стилю життя не змінили і на шлях виправлення не стали. Натомість в’язні налагодили кілька схем незаконного збагачення.

Вони розмістили в інтернеті оголошення про продаж цигарок, просили перерахувати аванс та оплату доставки, а коли отримували гроші – просто блокували номери клієнтів.

За іншою схемою в'язні телефонували потерпілим, і під виглядом родичів або знайомих просили гроші на лікування.

Незаконну діяльність в’язнів викрили у січні цього року. Тоді, в ході обшуків у них вилучили засоби зв’язку та чорнові записи, які свідчать про їх причетність до вказаних злочинів.

Рівненська обласна прокуратура повідомила: під час досудового розслідування задокументовано 14 випадків шахрайства, вчинених зазначеними засудженими. Потерпілим завдано майже 130 000 грн збитків.

Обвинувальний акт скеровано до Сарненського районного суду. ????Досудове розслідування здійснювали слідчі Сарненського райвідділу поліції  за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також